SÖÖKLA MENÜÜ

ESMASPÄEV – 17.jaanuar
KOOLILÕUNA:
1. Kanafrikassee juustuga (kanaliha, m.sibul, v.šampinjon, porg.õli, nisujahu-G, toidukoor-L, juust-L, maitseained)
2. Paneeritud kala-G, hapukoorekaste-L, G
keedetud täisteramakaron-G, sõmer riis, toorsalatid valikus, seemnesegu, tee ja suhkur, piim-L, keefir-L,  leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
Guljašš sealihast, kartulipuder, porgandisalat, mustsõstramahlajook, täisterarukkileib, sai, sepik


TEISIPÄEV – 18.jaanuar
KOOLILÕUNA:
1. Kodune rassolniksupp (kartul, porgand, sibul, kons.kurk, õli, kruup-G, sealiha) roh.sibula ja hapukoorega-L
2. Kalasupp (kala, kartul, sibul, porgand, riis, till)
3. Rukkivaht mahedast rukkijahust-G ja nat.õunamahlast piimaga-L
leivatooted-G, piim-L, keefir-L
PIKAPÄEVA EINE:
Hakklihakaste (seal. 50%, veisel. 50%) juurviljadega, keedetud makaron, kaalika-õunasalat, kakao, täisterarukkileib, sai, sepik


KOLMAPÄEV – 19.jaanuar
KOOLILÕUNA: 
1. Pan. kalafilee (pan. kala-G), hapukoore-L jogurti-L-kurgikaste
2. Värskekapsa-hakklihahautis (kapsas, hakkliha, sib., õli, jahu-G)
kartulipuder (kartul, piim-L), sõmer tatar, toorsalatid valikus, seemnesegu, mustsõstramahlajook, piim -L, keefir-L, leivatooted-G, puuvili
PIKAPÄEVA EINE:
1. Peedisupp kanalihaga
2. Pannkoogid toormoosiga
täisterarukkileib, sepik, sai


NELJAPÄEV – 20.jaanuar
KOOLILÕUNA:
1. Frikadellisupp (kartul, porgand, sibul, õli, frikadellid-G) rohelise sibulaga
2. Kana-nuudlisupp (kartul, porgand, sibul, õli, kanakints, nuudel-G
3. Kamavaht (kama-G, kohupiim-L, vahukoor-L) maasika toormoosiga
leivatooted-G, piim-L, keefir-L, toores juurvili tükina
PIKAPÄEVA EINE:
Kanakaste, keedetud riis, peedi-mar.kurgisalat, tee ja suhkur, rukkileib, sai, sepik


REEDE 21.jaanuar
KOOLILÕUNA:
1. Juurviljadega täidetud hakkliharull (hakkliha, õli, sibul, porgand, sai-G, porru), hapukoore kaste (hapukoor-L, jahu-G)
2. Heeringafilee hapukoore ja rohelise sibulaga
keedetud kartul, keedetud makaron-G, toorsalatid valikus, seemnesegu, kakao-L, piim-L, keefir-L, leivatooted-G, puuvili
PIKAPÄEVA EINE:
1. Värskekapsasupp sealihaga
2. Kohupiimakreem puuviljadega
täisterarukkileib, sai, sepik


KOOLILÕUNA TABEL
PIKAPÄEVA EINE TABEL

Õpilastel on võimalus süüa hommikul tasuta putru.
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt (Antonina Novikova).
L-laktoos, G-gluteen
Toitlustaja: Koolitoitlustuse OÜ