ESMASPÄEV – 20.märts
KOOLILÕUNA:
1. Pasta bolognese kastmes (täisteramakaron-G, sibul, hakkliha, pur.tomat, tomatipasta, porgand, juurseller)
2. Kala hapukoore-tillikastmes (kalafilee, hapukoor-L, till, jahu-G)
keedetud riis, keedetud makaron, toorsalatid valikus, seemnesegu, vesi sidruniga, piim-L, keefir-L, leivatooted-G, puuvili
PIKAPÄEVA EINE:
Lihapada tomati ja rohelise sibulaga, hiinakapsasalat, leivatooted, mustsõstramahlajook
TEISIPÄEV – 21.märts
KOOLILÕUNA:
1. Seljanka hapukoorega (sealiha, sink, kartul, sibul, kons.kurk, tom.pasta, hapukoor-L)
2. Hakkliha-juurviljasupp (hakkliha, sibul, porgand, kartul, hernes, õli)
3. Õunasupp vahukoorega-L (õun, suhkur, tärklis)
leivatooted-G, piim-L, keefir-L, toores porgand tükina
PIKAPÄEVA EINE:
Lihapallikaste, kartulipüree, peedi-marin.kurgisalat, tee ja suhkur, leivatooted
KOLMAPÄEV – 22.märts
KOOLILÕUNA:
1. Kanaliha rõõsakoorekastmes (kanakintsuliha, toidukoor-L)
2. Paneeritud kala-G, hapukoorekaste
kartulipuder (kartul, piim-L), riis, toorsalatid valikus, seemnesegu, puuviljatee ja suhkur, piim-L, keefir-L,
leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
1. Rassolniksupp sealihaga
2. Puuviljasalat vahukoorega
leivatooted
NELJAPÄEV – 23.märts
KOOLILÕUNA:
1. Peedisupp (peet, kartul, porgand, õli, sealiha)
2. Kuldne kalasupp
3. Kakaokissell maasikatoormoosiga (piim-L, kakao, suhkur, tärklis)
leivatooted-G, piim-L, keefir-L
PIKAPÄEVA EINE:
Värskekapsa-hakklihahautis, keedetud kartul, porgandisalat mahlaga, mustsõstramahlajook, leivatooted
REEDE – 24.märts
KOOLILÕUNA:
1. Kodused kalapihvid-G, hapukoore-majoneesi ürdikaste-L
2. Värskekapsa-hakklihahautis (jahu-G)
keed.kartul või täisteramakaron-G, toorsalatid valikus, seemnesegu, mustsõstramahlajook, piim-L, keefir-L, leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
1. Borš hapukoorega
2. Kohupiim kirsikisselliga
leivatooted
Soovi korral saab süüa hommikuputru
Toitlustaja: Koolitoitlustuse OÜ
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Koolilõuna
Pikapäeva eine
laktoos-L
gluteen-G