SÖÖKLA MENÜÜ

ESMASPÄEV 17.mai
KOOLILÕUNA:
1. Koorene lõhekaste porruga (lõhefilee, porru, õli, toidukoor 20%-L, jahu-G)
2. Hapukoore-singikaste
keedetud riis, keedetud makaron-G, hautatud tatar, toorsalatid valikus, seemnesegu, piparmünditee ja suhkur, piim-L, keefir-L, leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
Kanafilee koorekastmes, keedetud riis, tomatisalat, tee ja suhkur, rukkileib, sai


TEISIPÄEV 18.mai
KOOLILÕUNA:
1. Ahjukartul talusingiga (kartul, õli, talusink)
2. Paneeritud kala, hapukoorekaste
toorsalatid valikus, seemnesegu, keedetud kartul, keedetud riis, haut.tatar, puuvili, kakao-L, piim-L, keefir-L, leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
1. Seljanka (sealiha) hapukoorega
2. Kakaokissell maasikatoormoosiga
rukkileib, sai


KOLMAPÄEV 19.mai
KOOLILÕUNA:
1. Hapukapsasupp sealihaga (hapukapsas, sealiha, sibul, kruup-G)
2. Juurviljasupp kanalihaga
3. Õunakook-G
leivatooted-G, piim-L, keefir-L, toores porgand tükina
PIKAPÄEVA EINE:
Böfstroogonov sealihast, keedetud kartul, porgandi-ananassisalat, puuviljatee ja suhkur, rukkileib, sepik


NELJAPÄEV 20.mai
KOOLILÕUNA:
1. Hakklihakaste juurviljadega (hakkliha sea-ja veiseliha, sibul, õli, jahu-G, hapukoor-L)
2. Kalafilee-hapukoore-tillikaste
kartulipuder (kartul, piim-L), keedetud riis, keedetud makaron-G, toorsalatid valikus, seemnesegu, mustsõstramahlajook, piim-L, keefir-L, leivatooted-G, puuvili
PIKAPÄEVA EINE:
1. Lillkapsasupp kanalihaga
2. Mannavaht piimaga
rukkileib, sepik


REEDE 21.mai
KOOLILÕUNA:
1. Borš sealiha-ja hapukoorega (peet, v.kapsas, kartul, porgand, sibul, õli, sealiha, hapukoor-L)
2. Koorene kalasupp
3. Kohupiimakreem-L puuviljadega
piim-L , keefir-L, leivatooted-G
PIKAPÄEVA EINE:
Hakklihaporgandipall (50% sealiha-50% veiseliha), hapukoore-tillikaste, sõmer tatar, kapsa-õunasalat, mustsõstramahlajook, rukkileib, sai


KOOLILÕUNA TABEL
PIKAPÄEVA EINE TABEL


Õpilastel on võimalus süüa hommikul tasuta putru.
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt.
L-laktoos, G-gluteen
Toitlustaja: Koolitoitlustuse OÜ