SÖÖKLA MENÜÜ

ESMASPÄEV – 23.november
Koolilõuna:
1. Koorene lõhekaste porruga – lõhefilee, porru, õli, toidukoor 20% -L
2. Hapukoore-singikaste
keedetud riis, keedetud makaron-G, hautatud tatar,  toorsalatid valikus, seemnesegu, piparmünditee ja suhkur, piim -L, keefir -L, leivatooted-G
Pikapäeva eine:
Kanafilee koorekastmes, keedetud riis, tomatisalat, tee ja suhkur, rukkileib, sai


TEISIPÄEV – 24.november
Koolilõuna:
1. Ahjukartul talusingiga (kartul, õli, talusink)
2. Paneeritud kala, hapukoorekaste
toorsalatid valikus, seemnesegu, keedetud kartul, keedetud riis, haut.tatar, puuvili, kakao-L, piim-L, keefir -L, leivatooted -G
Pikapäeva eine:
1. Seljanka (sealihaga) hapukoorega
2. Kakaokissell maasikatoormoosiga
rukkileib, sai


KOLMAPÄEV – 25.november
Koolilõuna:
1. Hapukapsasupp sealihaga (hapukapsas, sealiha, sibul, kruup-G)
2. Juurviljasupp kanalihaga
3. Õunakook-G
leivatooted-G, piim-L, keefir-L, toores porgand tükina
Pikapäeva eine:
Böfstroogonov sealihast, keedetud kartul, porgandi-ananassisalat, puuviljatee ja suhkur, rukkileib, sepik


NELJAPÄEV 26.november
Koolilõuna:
1. Hakklihakaste juurviljadega (hakkliha sea-ja veiseliha, sibul, õli, jahu-G, hapukoor-L)
2. Kalafilee-hapukoore-tillikaste
kartulipuder-kartul, piim-L , keedetud riis, keedetud makaron-G, toorsalatid valikus, seemnesegum mustsõstramahlajook, piim-L, keefir-L, leivatooted-G
Pikapäeva eine:
1. Lillkapsasupp kanalihaga
2. Mannavaht piimaga
rukkileib, sepik


REEDE – 27.november
Koolilõuna:
1. Borš sealiha- ja hapukoorega (peet, v.kapsas, kartul, porgand, sibul, õli, sealiha, hapukoor-L)
2. Koorene kalasupp
3. Kohupiimakreem-L lisandiga
piim-L , keefir-L, leivatooted-G, puuvili
Pikapäeva eine:
Hakkliha (50% sealigha-50% veiseliha)-porgandipall, hapukoore-tillikaste, sõmer tatar, kapsa-õunasalat, mustsõstramahlajook, rukkileib, sai


 L-laktoos, G-gluteen
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt!


KOOLILÕUNA TABEL
PIKAPÄEVA EINE TABEL